Conveniently arrange all the ingredients. Defrost the squids, remove the film from them. Peel the garlic.
Удобно разложите все ингредиенты. Разморозьте кальмаров, очистите их от пленочки. Очистите чеснок от шелухи.
Prepare the squid. Cut the squid into rings 5-7 mm wide. Grate the garlic on a fine grater.
Подготовьте кальмаров. Нарежьте кальмаров колечками шириной 5-7 мм. Натрите чеснок на мелкой терке.
Prepare the squid rings. Pour vegetable oil into a hot frying pan. Add grated garlic to the oil. Fry the squid rings in a frying pan. The water will evaporate within 2-3 minutes; the heat should be above medium. Season with salt and pepper. Stir the squid and fry for another 1-2 minutes. Add the spicy sauce and distribute it evenly over the squid rings. Turn off the heat.
Приготовьте кольца кальмара. На раскаленную сковороду налейте растительное масло. Добавьте в масло тертый чеснок. Обжарьте кольца кальмара на сковороде. В течение 2-3 минут будет выпариваться вода, огонь должен быть выше среднего. Посолите и поперчите. Помешивайте кальмаров и жарьте еще 1-2 минуты. Добавьте спайси соус, равномерно распределите его по кольцам кальмара. Выключите огонь.
Before serving, sprinkle the dish with pomegranate seeds.
Перед подачей посыпьте блюдо зернами граната.