Boil the kettle. Place frozen squid in a bowl. Pour boiling water so that they are completely covered with water. Leave for 5 minutes and drain the water. Peel off the skin and remove the chord and entrails. Cut the cleaned squid into rings 1 cm wide. Pour vegetable oil into a deep frying pan and place over medium heat. The oil should come to a boil. Wash and dry the eggs. Break them into a separate bowl and stir until smooth.
Вскипятите чайник. Выложите замороженных кальмаров в миску. Залейте кипятком так, чтобы они были полностью покрыты водой. Оставьте на 5 минут и слейте воду. Снимите кожицу и выньте хорду и внутренности. Нарежьте очищенные кальмары кольцами шириной 1 см. Налейте в глубокую сковороду растительное масло и поставьте на средний огонь. Масло должно закипеть. Вымойте и обсушите яйца. Разбейте их в отдельную миску и перемешайте до однородности.
Start cooking the breaded fried squid. Pour flour into a deep bowl. Add salt and stir to distribute. Dip the squid rings one at a time into the flour. Turn them until they are completely covered with the mixture. Pour 100 g of breadcrumbs into a separate plate. Dip the prepared pieces into the egg mixture, and then immediately roll the squid rings in breadcrumbs.
Начните готовить жареных кальмаров в панировочных сухарях. Насыпьте муку в глубокую миску. Добавьте соль и перемешайте, чтобы она распределилась. Опустите кольца кальмаров по очереди в муку. Поворачивайте их так, чтобы они полностью покрылись смесью. Нысыпьте в отдельную тарелку 100 г панировочных сухарей. Опустите подготовленные кусочки в яичную смесь, а затем сразу обваляйте кольца кальмара в сухарях.
Fry the squid in a frying pan. Carefully lower the breaded squid into the boiling oil. Fry for 2-3 minutes on each side.
Пожарьте кальмаров на сковороде. Аккуратно опустите кальмаров в сухарях в кипящее масло. Обжаривайте в течение 2-3 минут с каждой стороны.
To make the presentation more impressive, place the finished squid rings on a beautiful dish. Serve with mayonnaise or other sauce and fresh onions.
Чтобы сделать подачу более эффектной, выложите готовые кольца кальмаров на красивое блюдо. Подавайте с майонезом или другим соусом и свежим луком.