Take 1 liter of boiled water. Place dried mushrooms in a bowl. Rinse. Pour boiling water over and leave for 30 minutes. Remove and place in another bowl. Leave the water from under the mushrooms. Rinse the meat and dry with a paper towel. Cut into 2 cm cubes. Peel the garlic and pass it through a press. Wash the champignons. Cut into halves. Wash the dill. Chop it with a knife. Turn on the oven and set the temperature to 200˚C.
Возьмите 1 литр вскипяченой воды. Сушеные грибы положите в миску. Промойте. Залейте кипятком и оставьте на 30 минут. Достаньте и положите в другую посуду. Воду из-под грибов оставьте. Мясо промойте и обсушите бумажным полотенцем. Нарежьте кубиками в 2 см. Очистите чеснок и пропустите его через пресс. Вымойте шампиньоны. Нарежьте на половинки. Вымойте укроп. Измельчите его ножом. Включите духовку и установите температуру 200 ˚C.
Cook the meat. Fry the beef in a frying pan with olive oil for 3-4 minutes. Place meat, champignons and porcini mushrooms in a heat-resistant deep dish. Add garlic, salt and ground pepper, and thyme. Fill with cream. Add 0.5 cups of water left after soaking the mushrooms. Stir. Place the bowl with the ingredients in the oven. Bake for 60 minutes.
Приготовьте мясо. На сковороде с оливковым маслом обжарьте говядину в течение 3-4 минут. Выложите в жаропрочную глубокую посуду мясо, шампиньоны и белые грибы. Добавьте чеснок, соль и молотый перец, а также тимьян. Залейте сливками. Добавьте 0,5 стакана воды, которая осталась после замачивания грибов. Перемешайте. Поставьте посуду с ингредиентами в духовку. Запекайте 60 минут.
The finished dish goes perfectly with spaghetti. It can be sprinkled with chopped dill or other herbs.
Готовое блюдо идеально сочетается со спагетти. Его можно посыпать измельчённым укропом или другой зеленью.