Prepare your food. Cook the rice. If you make minced meat yourself, grind beef and pork in equal proportions. Peel the onion and soak the breadcrumbs. Preheat the oven to 200 degrees.
Подготовьте продукты. Сварите рис. Если вы будете делать фарш самостоятельно, перемолите говядину и свинину в равных пропорциях. Почистите лук и размочите панировочные сухари. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the meat "dough". Place the mince in a bowl. Chop the onion, add it to the meat along with cooked rice, soaked breadcrumbs and an egg. Stir, add salt and pepper to taste.
Приготовьте мясное "тесто". Положите фарш в миску. Нарежьте лук, добавьте его к мясу вместе со сваренным рисом, размоченными сухарями и яйцом. Перемешайте, добавьте соль и перец по вкусу.
Place parchment paper on a baking sheet. Form meatballs and place them on the pan.
Выложите на противень пергаментную бумагу. Сформируйте фрикадельки и уложите их на форму.
Make the sauce. Mix water with sour cream and mayonnaise. Pour the resulting sauce over the meatballs and bake for 30 minutes.
Займитесь соусом. Смешайте воду со сметаной и майонезом. Залейте полученным соусом фрикадельки и поставьте запекаться на 30 минут.
Place meatballs on a plate. Bon appetit!
Выложите фрикадельки на тарелку. Приятного аппетита!