Wash the cod thoroughly under running water, clean and fillet. Wash and peel the vegetables. Prepare a deep frying pan.
Треску тщательно вымойте под проточной водой, почистите и разделайте на филе. Овощи вымойте и почистите. Подготовьте глубокую сковороду.
Prepare vegetable marinade. Finely chop the onion and grate the carrots on a medium grater. Lightly fry the vegetables in a deep frying pan with vegetable oil. After 5-7 minutes, add chopped tomatoes to them.
Подготовьте овощной маринад. Лук мелко нашинкуйте, морковь натрите на средней терке. Слегка обжарьте овощи в глубокой сковороде с добавлением растительного масла. Через 5-7 минут добавьте к ним нарезанные помидоры.
Prepare the cod in a frying pan. Sprinkle the fish pieces with lemon juice and season with salt and pepper. Dip the fillet in flour, add to the vegetable marinade, cover with a lid and simmer over low heat for 20 minutes.
Подготовьте треску на сковороде. Кусочки рыбы сбрызните лимонным соком, приправьте солью и перцем. Обваляйте филе в муке, отправьте к овощному маринаду, накройте крышкой и тушите на слабом огне 20 минут.
Place the finished cod with vegetables on serving plates.
Готовую треску с овощами выложите на порционные тарелки.