Conveniently arrange all the ingredients. Wash and boil the potatoes and carrots until tender. Boil and peel the eggs. Wash and dry the greens. Prepare a springform pan with a diameter of 18-20 cm.
Удобно расположите все ингредиенты. Помойте и отварите до готовности картошку и морковь. Отварите и почистите яйца от скорлупы. Помойте и обсушите зелень. Приготовьте разъемную форму диаметром 18-20 см.
Prepare your ingredients. Grate the potatoes and carrots. Cut the boiled eggs into cubes. Drain the liquid from the mushrooms. Finely chop the dill. Cut the ham into cubes. Grate the hard cheese on a coarse grater.
Подготовьте ингредиенты. Натрите картофель и морковь. Вареные яйца нарежьте кубиками. Слейте жидкость с шампиньонов. Мелко нарубите зелень укропа. Ветчину нарежьте кубиками. Твердый сыр натрите на крупной терке.
Assemble the salad. Take a springform pan with a small diameter of 18-20 cm. Place the mushrooms on the bottom of the pan, caps down. Cover the mushrooms with dill. Help level the layer with a spoon. Apply a mesh of mayonnaise to the greens. Add chopped eggs. Cover with a mesh of mayonnaise. Pour the grated cheese into the mold and smooth it with a spoon, cover with mayonnaise. Next comes a layer of ham. Spread mayonnaise on top of the ham. Pour in the grated carrots, lightly tamp with a spoon and coat with mayonnaise. The final layer will be potatoes. Level the surface well. Cover with a flat dish and carefully turn over. Remove the springform pan.
Соберите салат. Возьмите разъемную форму небольшого диаметра 18-20 см. На дно формы выложите грибы шапочками вниз. Засыпьте грибы зеленью укропа. Помогайте выравнивать слой ложкой. На зелень нанесите сеточку из майонеза. Выложите измельченные яйца. Покройте сеточкой из майонеза. Высыпьте в форму тертый сыр и разровняйте ложкой, покройте майонезом. Далее идет слой ветчины. Сверху ветчину промажьте майонезом. Высыпьте тертую морковь, слегка утрамбуйте ложкой и промажьте майонезом. Завершающий слой будет из картофеля. Хорошо выровняйте поверхность. Накройте плоским блюдом и аккуратно переверните. Снимите разъемную форму.
Cut the finished salad like a cake and place on serving plates. Sprinkle finely chopped green onions on top.
Готовый салат нарежьте как торт и разложите по порционным тарелкам. Посыпьте сверху мелко нарезанным зеленым луком.