Arrange products conveniently. If you make minced meat yourself, mince beef and pork in equal proportions. Peel the onion.
Расположите удобно продукты. Если вы делаете фарш сами, пропустите через мясорубку говядину и свинину в равных пропорциях. Очистите лук.
Prepare the minced meatballs. Finely chop the onion. Add it to the bowl with the ground meat. Also add egg, salt and pepper. Mix thoroughly until smooth
Приготовьте фарш для фрикаделек. Мелко нарежьте лук. Добавьте его в миску с перемолотым мясом. Также положите туда яйцо, соль и перец. Тщательно перемешайте до однородной массы
Heat a frying pan with vegetable oil, place the meatballs there and fry them on both sides. Approximately 3-4 minutes until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, выложите туда фрикадельки и обжарьте их с обеих сторон. Примерно по 3-4 минуты до золотистой корочки.
Add salt, pepper and Italian herbs to the sour cream, stir, then pour in warm water.
Добавьте в сметану соль, перец и итальянские травы, перемешайте, затем влейте теплую воду.
Pour the resulting sauce into the pan with the fried meatballs. Cover with a lid and simmer for 15 minutes.
Вылейте полученный соус на сковороду с жареными фрикадельками. Накройте крышкой и тушите 15 минут.
Place the meatballs on a plate, drizzle with sour cream sauce and sprinkle with green onions. Bon appetit!
Выложите фрикадельки на тарелку, полив сметанным соусом и присыпав зеленым луком. Приятного аппетита!