Chop the cabbage thinly. Cut the onion into thin rings. Wash the mushrooms and cut into slices. Place the vegetables in a bowl or pan and stir immediately.
Капусту тонко нашинкуйте. Лук нарежьте тонкими колечками. Грибы промойте и нарежьте пластинами. Овощи сложите в миску или кастрюлю и сразу перемешайте.
Prepare the marinade. Pour vinegar, oil into a small saucepan, add honey and salt. Bring to a boil until the salt is completely dissolved.
Приготовьте маринад. В небольшую кастрюлю налейте уксус, масло, добавьте мед и соль. Доведите до кипения, чтобы соль полностью растворилась.
Add marinade to vegetables. Pour the boiling marinade over the cabbage and mushrooms, pepper and mix thoroughly, first with a spoon to avoid burns, then with your hands. At the same time, add mustard and black pepper. Leave to infuse for 3-4 hours at room temperature.
Добавьте к овощам маринад. Кипящим маринадом залейте капусту с грибами, поперчите и тщательно перемешайте, сначала ложкой, во избежание ожогов, затем руками. В это же время добавьте горчицу и черный перец. Оставьте настаиваться на 3-4 часа при комнатной температуре.
Pickled cabbage with champignons can be placed in jars and stored in the refrigerator. The preparation does not require additional dressings; place the required amount in a salad bowl and serve.
Маринованную капусту с шампиньонами можно разложить в баночки и хранить в холодильнике. Заготовка не требует дополнительных заправок, выложите нужное количество в салатник и подайте к столу.