Hard-boil the eggs (cook for about 10 minutes from boiling), cool to room temperature and peel. Open the jar of cod liver and drain the liquid into a separate container. Peel the onion and finely chop it. Wash the parsley and dry with paper towels.
Яйца сварите вкрутую (варятся приблизительно 10 минут со момента закипания), охладите до комнатной температуры и почистите. Баночку с печенью трески откройте и слейте в отдельную емкость жидкость. Репчатый лук почистите, мелко нашинкуйте. Зелень петрушки вымойте и обсушите бумажными полотенцами.
Prepare eggs for stuffing. Cut each egg in half and carefully separate the whites from the yolks.
Подготовьте яйца для фарширования. Каждое яйцо разрежьте пополам и аккуратно отделите белки от желтков.
Start preparing the minced meat. Sauté the onion in a frying pan with butter. That is, lightly fry over medium heat so that the oil absorbs its color and aroma. The onion should not be fried, but slightly soft. Mash the cod liver. Crumble the egg yolks. Place the prepared products in a deep container, add mayonnaise and canned oil. Stir and season with salt and pepper.
Приступите к подготовке фарша. Спассеруйте на сковороде с добавлением сливочного масла лук. То есть слегка обжарьте на среднем огне, чтобы масло впитало в себя его цвет и аромат. Лук должен не зажариться, а стать слегка мягким. Печень трески разомните. Яичные желтки раскрошите. В глубокую емкость выложите подготовленные продукты, добавьте майонез и масло из консервов. Перемешайте, приправьте солью и перцем.
Start filling the eggs. Using a teaspoon, place the prepared filling into each egg half and distribute it evenly over the entire surface."
Приступите к заполнению яиц. В каждую половинку яйца при помощи чайной ложки выложите подготовленную начинку и распределите ее равномерно по всей поверхности."
Place eggs stuffed with cod liver on a serving plate. Garnish each half with a leaf of fresh parsley. For convenience, you can stick a skewer into each egg half.
Яйца, фаршированные печенью трески, выложите на сервировочное блюдо. Каждую половинку украсьте листиком свежей петрушки. Для удобства можно в каждую яичную половинку воткнуть шпажку.