Wash the chicken, pat dry with paper towels, and cut into pieces. Wash and peel the vegetables. Prepare a slow cooker and glass jars with lids.
Курицу вымойте, обсушите бумажными полотенцами, разрежьте на части. Овощи вымойте и очистите. Приготовьте мультиварку и стеклянные банки с крышками.
Prepare chicken and vegetables. Place the whole chicken and vegetables into the multicooker bowl, add peppercorns, thyme, garlic, bay leaf and juniper. Turn on the “quenching” mode for 7 hours.
Приготовьте курицу и овощи. Загрузите в чашу мальтиварки курицу и овощи целиком, добавьте горошины перца, тимьян, чеснок, лавровый лист и можжевельник. Включите режим "тушение" на 7 часов.
Grind the food. Remove chicken and vegetables from the slow cooker, then mash with onions and carrots. Add nutmeg, salt and ground black pepper. Pour in the broth formed during stewing and stir.
Измельчите продукты. Достаньте курицу и овощи из мультиварки, затем разомните с луком и морковью. Добавьте мускатный орех, соль и черный молотый перец. Влейте бульон, образовавшийся при тушении, перемешайте.
Send the riet for storage. Transfer the chicken riet into glass jars, close the lids and refrigerate for 2 days.
Отправьте риет на хранение. Переложите куриный риет в стеклянные баночки, закройте крышками и уберите в холодильник на 2 дня.
Serve chicken riet along with poached eggs.
Риет из курицы подавайте к столу вместе с яйцами пашот.