Rinse the cereal thoroughly under cold running water and place in a fine sieve to drain all the liquid. Cut the cherry tomatoes into halves and cut the cucumbers into medium-sized cubes. Carefully cut the avocado in half. Remove the pit, then remove the skin and cut the flesh into cubes. Peel the shallots, rinse with cold water and finely chop. Wash the basil and dry it, spreading it on paper napkins. Then cut off the stems and finely chop the greens.
Тщательно промойте крупу под холодной проточной водой и откиньте на мелкое сито, чтобы стекла вся жидкость. Черри нарежьте на половинки, а огурцы нарежьте кубиками средней величины. Авокадо аккуратно разрежьте пополам. Удалите косточку, после чего снимите кожицу и нарежьте мякоть на кубики. Лук-шалот очистите, промойте холодной водой и мелко нашинкуйте. базилик промойте и обсушите, разложив на бумажных салфетках. Затем срежьте стебли, и мелко порубите зелень.
Boil quinoa in salted water. Pour water at room temperature into a medium-sized saucepan and pour the already washed cereal into it. Lightly salt the water and bring to a boil over medium heat, then reduce the heat to low. Cook the porridge covered for 15-20 minutes until all the water in the pan has been absorbed. Transfer the quinoa to a large plate to cool.
Отварите киноа в подсоленной воде. В кастрюлю среднего размера влейте воду комнатной температуры и пересыпьте в нее уже промытую крупу. Слегка подсолите воду и на среднем огне доведите до кипения, после чего уменьшите огонь до минимального. Варите кашу под крышкой 15-20 минут, пока вся вода в кастрюле не впитается. Переложите киноа на большую тарелку для того, чтобы крупа остыла.
Prepare salad dressing. In a separate small container, combine lime juice and vegetable oil. Add some salt, freshly ground black pepper and garlic powder. Whisk the salad dressing until the ingredients are combined into a smooth mixture.
Приготовьте заправку для салата. В отдельной небольшой емкости смешайте лаймовый сок и растительное масло. Добавьте немного соли, черного свежемолотого перца и чесночного порошка. Взбейте заправку для салата, чтобы ингредиенты смешались между собой в единую массу.
Combine the ingredients. In a large container (bowl or deep plate), mix all the chopped products (vegetables and herbs). Pour the prepared dressing into the salad and mix thoroughly.
Соедините ингредиенты. В большой емкости (миске или глубокой тарелке) смешайте все нарезанные продукты (овощи и зелень). Влейте приготовленную заправку в салат и тщательно перемешайте.
Serve the quinoa with avacado immediately after cooking, sprinkled with sesame seeds. Or store in the refrigerator for no more than 4 hours.
Подавайте киноа с авакадо сразу после приготовления, посыпав семенами кунжута. Или храните в холодильнике не более 4 часов.