Prepare the ingredients: wash the vegetables, cut the carrots into half rings, chop the mushrooms, separate the broccoli into small florets. You can use either frozen mushrooms and broccoli or fresh. Rinse the quinoa under cool running water.
Подготовьте ингредиенты: овощи помойте, морковь нарежьте полукольцами, грибы измельчите, брокколи разберите на маленькие соцветия. Можно использовать как замороженные грибы и брокколи, так и свежие. Киноа промойте под прохладной проточной водой.
Start roasting the vegetables. Place mushrooms, broccoli and carrots in a heated frying pan and fry for 7-10 minutes. Add a little water, add salt and simmer, covered, until done, about 10 minutes more. When the vegetables are ready, add the spinach and stir for 1-2 minutes. Then remove from heat.
Приступите к обжарке овощей. В нагретую сковороду выложите грибы, брокколи и морковь, обжаривайте 7-10 минут. Добавьте немного воды, посолите и тушите под крышкой до готовности еще приблизительно 10 минут. Когда овощи будут готовы, добавьте шпинат и перемешивайте в течение 1-2 минут. После чего снимите с огня.
Prepare the quinoa. Heat a dry frying pan and fry the grains until golden brown over medium heat. Reduce heat and add water so that it covers the cereal by 0.5-1 centimeter. Add salt to taste and cover with a lid. Cook for 15-20 minutes on low heat until the water is completely absorbed. The quinoa will become soft and expand in size.
Приготовьте киноа. Разогрейте сухую сковороду и обжарьте зерна до золотистого цвета на среднем огне. Уменьшите огонь и залейте водой так, чтобы она покрывала крупу на 0,5-1 сантиметра. Посолите по вкусу и закройте крышкой. Готовьте 15-20 минут на слабом огне, пока вода полностью не впитается. Киноа станет мягким и увеличится в размерах.
Combine the ingredients. Mix the finished quinoa with vegetables. Add salt and pepper as needed. Let the pan heat up for about 2-3 minutes.
Соедините ингредиенты. Готовое киноа смешайте с овощами. По необходимости добавьте соль и перец. Дайте прогреться в сковороде примерно 2-3 минуты.
Garnish the finished dish with fresh spinach leaves.
Украсьте готовое блюдо свежими листьями шпината.