Wash and dry the mushrooms. Remove the stems and chop them. Grind the bacon and cheese.
Помойте и высушите грибы. Удалите ножки и измельчите их. Бекон и сыр измельчите.
Prepare stuffed mushrooms. Combine cheese, bacon and chopped mushroom legs in a bowl. Stir. Stuff the mushroom caps with the mixture. You can sprinkle the remaining cheese on top. Preheat the oven to 180 degrees. Transfer the champignons to a baking dish and place in the oven for 20 minutes.
Приготовьте фаршированные грибы. Соедините в миске сыр, бекон и измельченные ножки от шампиньонов. Перемешайте. Начините получившейся смесью шапочки грибов. Сверху можно посыпать оставшимся сыром. Разогрейте духовой шкаф до 180 градусов. Переложите шампиньоны в форму для запекания и поставьте в духовку на 20 минут.
A hearty and aromatic dish can be served as a cold or hot appetizer for the holiday table.
Сытное и ароматное блюдо можно подавать как холодную или горячую закуску к праздничному столу.