Prepare the ingredients for the stuffed dish. Wash and clean the squid and mushrooms. Remove the skins from the onion and chop finely. Chop the greens. Boil the eggs hard, cut into cubes. Chop the champignons. Grate the cheese on a fine grater. Remove the skin from the squid from the outside and inside of the carcass. Otherwise, the squid will curl during baking.
Подготовьте продукты для фаршированного блюда. Помойте, почистите кальмары и грибы. Удалите с лука шелуху, мелко нарежьте. Порубите зелень. Отварите яйца вкрутую, нарежьте кубиками. Шампиньоны измельчите. Сыр натрите на мелкой терке. Шкурку у кальмаров снимайте снаружи и внутри тушки. Иначе во время запекания кальмары будут сворачиваться.
Prepare the filling. Fry onions and mushrooms in a frying pan in butter for 10 minutes. Add boiled eggs, green onions, cheese. Salt and pepper. Fry for another 5 minutes.
Подготовьте начинку. Обжарьте на сковороде на сливочном масле репчатый лук и грибы 10 минут. Добавьте вареные яйца, зеленый лук, сыр. Посолите, поперчите. Жарьте еще 5 минут.
Stuff the squid carcasses with the filling. Secure the ends of the holes with toothpicks. Spread mayonnaise on top of each squid. Bake the dish in an oven preheated to 180℃ for 30-40 minutes.
Нафаршируйте тушки кальмаров начинкой. Скрепите концы отверстий зубочистками. Сверху каждый кальмар обмажьте майонезом. Запекайте блюдо в разогретой до 180℃ духовке 30-40 минут.
When serving, cut the stuffed squids in the oven with mushrooms into cross-sectional pieces. Sprinkle with chopped dill. Pour sour cream or cream sauce on top. Stuffed squid can be served hot or cold.
Фаршированные кальмары в духовке с грибами при подаче разрежьте на поперечные кусочки. Посыпьте рубленным укропом. Полейте сверху сметанным или сливочным соусом. Фаршированные кальмары можно подавать в горячем и холодном виде.