Peel the garlic. Pass it through the press. Wash the meat. Dry. Peel the carrots. Wash. Cut into circles. Prepare a baking dish and foil. Turn on the oven to 150 degrees.
Очистите чеснок. Пропустите его через пресс. Вымойте мясо. Обсушите. Очистите морковь. Вымойте. Нарежьте на кружочки. Подготовьте форму для запекания и фольгу. Включите духовку на 150 градусов.
Prepare the meat. Cut the meat into random pieces of 2-3 cm. Place in a bowl. Add half the garlic and salt. Stir. Cover with a lid. Place in the refrigerator for 30 minutes.
Подготовьте мясо. Нарежьте мясо произвольными кусочками 2-3 см. Положите в миску. Добавьте половину чеснока и соль. Перемешайте. Накройте крышкой. Поставьте в холодильник на 30 минут.
Prepare the veal. Fry the veal in a dry frying pan on both sides until crust forms, 2-3 minutes. Place the meat in a baking dish. Add carrots, bay leaf, remaining garlic and ground pepper. Stir. Fill with water so that it does not reach the top of the meat. Cover with foil. Place in the oven preheated to 150 degrees for 1 hour.
Приготовьте телятину. Обжарьте телятину на сухой сковороде с двух сторон до образования корочки 2-3 минуты. Выложите мясо в форму для запекания. Добавьте морковь, лавровый лист, оставшийся чеснок и молотый перец. Перемешайте. Залейте водой, чтобы она немного не доходила до верха мяса. Накройте фольгой. Поставьте в духовку, разогретую до 150 градусов, на 1 час.
Place the meat on a plate next to the vegetable salad and serve.
Выложите мясо на тарелку рядом с овощным салатом и подайте к столу.