Prepare the ingredients for the stuffed dish. Peel the mushrooms, onions, carrots, and garlic. Wash the greens. Finely chop the vegetables and mushrooms. Chop the greens. Grate the cheese on a fine grater. Wash the chicken fillet and dry it. Fresh champignons should be white or slightly brownish in color.
Подготовьте продукты для фаршированного блюда. Почистите шампиньоны, лук, морковь, чеснок. Помойте зелень. Овощи с грибами мелко порежьте. Зелень порубите. Сыр натрите на мелкой терке. Филе курицы помойте, обсушите. Свежие шампиньоны должны быть белого или слегка буроватого цвета.
Prepare the filling. Fry the onions, mushrooms and carrots in a frying pan in oil for 10-13 minutes until the vegetables are soft. Salt and pepper. Place the fried vegetables and mushrooms in a separate plate and cool. Add dill and garlic. Stir.
Подготовьте начинку. Лук с грибами и морковью обжарьте в сковороде на масле 10-13 минут до мягкости овощей. Посолите, поперчите. Обжаренные овощи и грибы выложите в отдельную тарелку, остудите. Добавьте укроп и чеснок. Перемешайте.
Prepare the meat. First make a small cut on the wide side of the fillet. Then carefully make a deep cut inside the fillet with a knife, but not all the way through. You should end up with pieces that look like pockets.
Подготовьте мясо. Со стороны широкой части филе сделайте сначала небольшой разрез. Затем внутри филе аккуратно сделайте ножом глубокий разрез, но не насквозь. Должны получиться куски, похожие на карманы.
Stuff the fillet. Place the prepared mushroom filling in the fillet pockets. Place the stuffed breast on pieces of baking paper folded into boats. Bake the dish on a baking sheet at 200℃ for 30-40 minutes. Remove the pan from the oven, sprinkle the fillets with cheese and bake for another 5 minutes to melt the cheese.
Нафаршируйте филе. Готовую грибную начинку разместите в карманах филе. Фаршированную грудку положите на куски пекарской бумаги, свернутой в виде лодочек. Запекайте блюдо на противне при температуре 200℃ 30-40 минут. Достаньте противень из духовки, посыпьте филе сыром и поставьте запекаться еще на 5 минут, чтобы сыр расплавился.
Before serving, place chicken breast stuffed with mushrooms on a plate and sprinkle with herbs. Serve with sour cream or garlic sauce. Cold stuffed fillet can be used as a filling for sandwiches.
Куриную грудку, фаршированную грибами, перед подачей выложите на тарелку, посыпьте зеленью. Подавайте со сметанным или чесночным соусом. Холодное фаршированное филе можно использовать в качестве начинки для бутербродов.