Prepare a baking sheet. Prepare a baking sleeve and a strong thread to tie the sleeve. Wash the meat, clean it of excess veins and films, and dry it with paper towels.
Подготовьте противень. Подготовьте рукав для запекания и крепкую нить, чтобы завязать рукав. Обмойте мясо, очистите его от лишних жил и пленок, обсушите бумажными полотенцами.
Marinate the drumsticks. Mix salt, olive oil, bay leaf and spices in a dry container. Dredge the meat in a mixture of spices and oil. Cover the container with the meat with cling film and marinate in the refrigerator for 2 hours.
Замаринуйте голени. Смешайте соль, оливковое масло, лавровый лист и специи в сухой емкости. Обваляйте мясо в смеси специй и масла. Накройте емкость с мясом пищевой пленкой и поставьте мариноваться в холодильник на 2 часа.
Roast the veal. After the meat has marinated, remove it from the refrigerator. Preheat the oven to 200°. Gather the meat around the bone and tie tightly with thread. Transfer the meat to a roasting bag. Tie the edges of the sleeve tightly with thread. Place the meat in the sleeve on a baking sheet. Bake in the oven for 2 hours. Remove the meat from the oven after two hours. Let the meat cool for 10 minutes.
Запеките телятину. После того, как мясо замариновалось, достаньте его из холодильника. Разогрейте духовку до 200°. Соберите вокруг кости мясо и плотно перевяжите нитью. Переложите мясо в рукав для запекания. Туго завяжите края рукава нитью. Положите мясо в рукаве на противень. Выпекайте в духовке 2 часа. Достаньте мясо из духовки по истечении двух часов. Дайте мясу остыть минут 10.
Place lettuce leaves on wide, flat dishes and top with bone-in veal.
Положите салатные листья на широкие плоские блюда и выложите сверху телятину на кости.