Wash the meat. Dry. Cut into small pieces across the grain. Wash the greens. Dry. Chop with a knife. Prepare a kitchen hammer. Place flour in a saucer.
Вымойте мясо. Обсушите. Нарежьте на небольшие куски поперек волокон. Вымойте зелень. Обсушите. Измельчите ножом. Подготовьте кухонный молоток. Муку насыпьте в блюдце.
Beat the veal. Take a cutting board. Place pieces of meat on it and beat on both sides as thin as possible. Season with salt and pepper on both sides.
Отбейте телятину. Возьмите разделочную доску. Выкладывайте на нее кусочки мяса и отбивайте с двух сторон по возможности тоньше. Посолите и поперчите с обеих стороны.
Cook the meat. Dredge chops in flour. Fry the chops in a frying pan with vegetable oil for 1 minute on each side over medium heat. Place cooked chops on paper towels to drain excess oil.
Приготовьте мясо. Обваляйте отбивные в муке. Обжарьте отбивные на сковороде с растительным маслом по 1 минуте с каждой стороны на среднем огне. Выложите готовые отбивные на бумажные полотенца, чтобы стекло лишнее масло.
Serve the cooked chops with a side dish, such as mashed potatoes. Sprinkle with chopped herbs.
Подавайте готовые отбивные с гарниром, например, с картофельным пюре. Посыпьте измельченной зеленью.