Cut the meat into small cubes about 2 centimeters thick. Peel the carrots and cut into thin slices. Finely chop the onion and garlic. Rinse the rice under running cold water. Chop the parsley for serving.
Мясо нарежьте небольшими кубиками толщиной примерно 2 сантиметра. Очистите морковь и нарежьте тонкими дольками. Мелко нашинкуйте лук и чеснок. Рис промойте под проточной холодной водой. Нарежьте петрушку для подачи.
Brown the meat before cooking. Place in a frying pan and fry the veal in vegetable oil for 5 minutes until golden brown. Transfer the fried meat to a plate.
Обжарьте мясо перед варкой. Выложите на сковороду и обжаривайте телятину на растительном масле в течение 5 минут, до появления румяной корочки. Обжаренное мясо переложите на тарелку.
Prepare the vegetables. Place the onions and garlic in the same frying pan where the meat was fried so that the vegetables are soaked in the meat juices. Fry for 5 minutes, then add carrots to the pan and fry for another 10 minutes. Then add 100 ml of water to the pan and stir everything thoroughly.
Подготовьте овощи. Переложите лук с чесноком в ту же сковороду, где жарилось мясо, чтобы овощи пропитались мясным соком. Обжаривайте в течение 5 минут, после чего добавьте в сковороду морковь и жарьте еще 10 минут. Затем добавьте в сковороду 100 мл воды и тщательно все размешайте.
Start cooking the soup. Pour water into the pan, add dried dill, thyme and bring to a boil. Transfer the food from the frying pan to the pan, add the fried meat and cook. Do not cover until foam stops forming. It needs to be removed. After 40 minutes, add the washed rice to the pan and cook until tender for another 20-30 minutes. 15 minutes before the end of cooking, add salt to the soup. If you add it too early, the meat will be too tough.
Приступите к варке супа. В кастрюлю влейте воду, добавьте сушеный укроп, тимьян и доведите до кипения. Переложите продукты из сковороды в кастрюлю, добавьте обжаренное мясо и варите. Не накрывайте крышкой, пока не перестанет образовываться пена. Ее необходимо снимать. Через 40 минут добавьте в кастрюлю промытый рис и варите до готовности еще 20-30 минут. За 15 минут до окончания готовки добавьте в суп соль. Если добавить ее раньше, мясо получится слишком жестким.
Pour the finished veal soup into bowls and garnish with fresh parsley.
Готовый суп из телятины разлейте по тарелкам и украсьте свежей петрушкой.