Set the oven to preheat to 190-200 degrees. Cut the veal into thin slices and beat with a hammer. Peel the onion and cut into thin half rings. Thinly slice the tomato. Fry the veal in a frying pan for 2 minutes on each side (until a light crust forms).
Поставьте духовку разогреваться до 190-200 градусов. Телятину нарежьте на тонкие ломти, отбейте молоточком. Лук очистите и нарежьте тонкими полукольцами. Тонко порежьте помидор. Телятину обжарьте на сковороде по 2 минуты с каждой стороны (до образования легкой корочки).
Layer the ingredients on a baking sheet. Place the veal slices on a baking sheet greased or lined with parchment. Brush each piece of meat with a thin layer of sour cream. Place onion half rings on top. Grease with sour cream again. Then add tomato slices. Sprinkle chopped parsley and half the cheese (100 g) on top.
Слоями уложите ингредиенты на противне. Выложите ломти телятины на противень, смазанный маслом или застеленный пергаментом. Смажьте каждый кусочек мяса тонким слоем сметаны. Сверху уложите полукольца лука. Опять смажьте сметаной. Затем выложите ломтики помидора. Сверху присыпьте рубленной петрушкой и половиной сыра (100 г).
Start roasting the meat. Bake the veal in French for 25-30 minutes. After 25-30 minutes, remove the dish from the oven, sprinkle it with cheese again and put it back in the oven for 10 minutes so that a tasty and golden crust of cheese forms on the meat.
Приступите к запеканию мяса. Поставьте запекаться телятину по-французски на 25-30 минут. По прошествии 25-30 минут достаньте блюдо из духовки, присыпьте еще раз сыром и поставьте снова в духовку на 10 минут, чтобы на мясе образовалась вкусная и румяная корочка сыра.
Serve the meat hot, garnished with fresh herbs.
Подавайте мясо к столу горячим, украшенным свежей зеленью.