Tear the herbs coarsely by hand. Peel the garlic and chop finely. Cut the veal tenderloin into several steaks.
Травы крупно нарвите руками. Чеснок очистите и мелко нарежьте. Телячью вырезку нарежьте на несколько стейков.
Prepare the dressing for the meat. Mix herbs with finely chopped garlic, olive oil, salt and pepper. And thoroughly rub the meat with marinade.
Приготовьте заправку для мяса. Травы смешайте с мелко нарубленным чесноком, оливковым маслом, солью и перцем. И тщательно натрите мясо маринадом.
Leave the meat to marinate. Cover the veal with cling film and refrigerate for 60 minutes to marinate. After an hour, place the pieces of meat on the electric grill. Grill the steaks for 4-5 minutes on one side, then flip and cook for about the same amount on the other side.
Оставьте мариноваться мясо. Накройте телятину пищевой пленкой и отправьте в холодильник на 60 минут для маринования. Спустя час, выложите куски мяса на электрогриль. Жарьте стейки 4-5 минут с одной стороны, затем переверните и готовьте примерно столько же с другой стороны.
Serve the steaks 10-15 minutes after cooking with the tomatoes. If you wish, you can also put tomatoes on the grill with the steaks and give them an appetizing crust.
Подавайте стейки через 10-15 минут после приготовления с помидорами. По желанию можете помидоры также положить на гриль к стейкам и придать им аппетитную корочку.