Rinse the meat, dry it, cut it into strips across the grain so that it is not tough. Wash the bell pepper, remove the core, cut into strips. Wash the tomatoes, cut into slices, cutting out the stems.
Мясо промойте, обсушите, нарежьте полосками поперек волокон, чтобы оно не было жестким. Болгарский перец промойте, удалите сердцевину, нарежьте полосками. Помидоры вымойте, нарежьте дольками, вырезав плодоножки.
Fry the meat. Heat 3 tablespoons of vegetable oil in a frying pan. Quickly fry the veal over high heat, stirring constantly. The meat should acquire a golden brown crust. This step will take no more than 5-7 minutes.
Обжарьте мясо. Разогрейте на сковороде 3 ложки растительного масла. Быстро обжарьте телятину на большом огне при постоянном помешивании. Мясо должно приобрести румяную корочку. Для этого шага потребуется не больше 5-7 минут.
Prepare vegetables and veal. Place the vegetables in the frying pan with the meat, add salt and spices (Italian herbs and pepper). Reduce heat to low and simmer covered for 15-20 minutes. During this time, the vegetables will release juice, the meat will be well saturated with it and completely cooked.
Приготовьте овощи и телятину. Выложите овощи к мясу на сковороду, посолите, добавьте пряности (итальянские травы и перец). Уменьшите огонь до минимума и тушите под крышкой 15-20 минут. За это время овощи пустят сок, мясо им хорошо пропитается и полностью приготовится.
Serve the veal with vegetables hot. Garnish the dish with sprigs of fresh parsley or cilantro.
Подавайте телятину с овощами горячей. Украсьте блюдо веточками свежей петрушкой или кинзы.