Prepare your food. If you make minced meat yourself, grind the beef and pork in a meat grinder in equal quantities. Peel the onions from the husks.
Подготовьте продукты. Если вы делаете фарш самостоятельно, перемолите говядину и свинину в мясорубке в равных количествах. Очистите лук от желухи.
Finely chop the onion. Add it to the bowl with the minced meat. Beat in the egg, salt and pepper. Mix thoroughly until smooth.
Мелко нарежьте лук. Добавьте его в миску с фаршем. Вбейте туда яйцо, соль и перец. Тщательно перемешайте до однородной массы.
Heat a frying pan with vegetable oil, form meatballs, roll them in flour and fry on both sides for about 2-3 minutes until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, сформируйте фрикадельки, обваляйте их в муке и обжарьте с обеих сторон примерно по 2-3 минуты до золотистой корочки.
To make the sauce, add tomato paste to the water. Add sugar, salt, ground pepper. Mix all ingredients thoroughly.
Чтобы сделать соус, добавьте в воду томатную пасту. Положите сахар, соль, молотый перец. Тщательно размешайте все ингредиенты.
Add bay leaf and peppercorns to the pan with meatballs. Pour the sauce over the meat balls and simmer for half an hour over low heat.
В сковороду с фрикадельками добавьте лавровый лист и перец горошком. Залейте мясные шарики соусом и тушите полчаса на медленном огне.
Place the meatballs on a plate, pouring a generous amount of sauce over them. Bon appetit!
Выложите фрикадельки на тарелку, щедро полив соусом. Приятного аппетита!