Rinse the veal under running water. Remove veins and films. Cut into medium sized pieces. Peel the onions and carrots. Cut the onion into half rings. Grate the carrots on a coarse grater.
Промойте телятину под проточной водой. Удалите прожилки и пленки. Нарежьте на куски среднего размера. Лук и морковь почистите. Лук нарежьте полукольцами. Морковь натрите на крупной терке.
Stew the meat in a cauldron. Pour vegetable oil into a cauldron and heat it over high heat. Add meat and vegetables, stir. Fry for 8 minutes until the veal is golden brown.
Потушите мясо в казане. Залейте растительное масло в казан и разогрейте его на сильном огне. Засыпьте мясо и овощи, перемешайте. Обжаривайте 8 минут до образования золотистой корочки на телятине.
Add water and spices to the meat. Pour water at room temperature into the cauldron, add bay leaves and spices (salt, ground black pepper). Reduce the flame to medium and bring to a boil, skim off any foam that forms on the surface. Simmer the meat for another 35 minutes, covered.
Добавьте в мясо воду и специи. Влейте в казан воду комнатной температуры, положите лавровые листья, специи (соль, черный молотый перец). Убавьте пламя до среднего и вскипятите, удалите образовавшуюся на поверхности пену. Тушите мясо еще 35 минут под крышкой.
Place the stewed veal on portioned plates and serve with pickled cucumber.
Тушеную телятину разложите по проционным тарелкам и подавайте к столу с соленым огурчиком.