Wash the veal under cold water and cut into small pieces. Peel the onion and chop into half rings. Boil the water.
Вымойте телятину под холодной водой и нарежьте на небольшие кусочки. Лук почистите и нарубите полукольцами. Вскипятите воду.
Cook the meat. Heat sunflower oil in a frying pan, then add meat. Fry for 7 minutes over high heat, stirring occasionally.
Приготовьте мясо. Разогрейте в сковороде подсолнечное масло, затем добавьте мясо. Обжаривайте 7 минут на сильном огне, периодически помешивая.
Combine meat with vegetables. Place the onion on the fried meat and simmer for 5 minutes. Then reduce the heat to medium and sprinkle the goulash base with flour, salt and pepper. Mix well so that there are no lumps.
Соедините мясо с овощами. Выложите на обжаренное мясо лук и томите в течение 5 минут. Затем убавьте огонь до среднего и посыпьте основу гуляша мукой, посолите, поперчите. Хорошо перемешайте, чтобы не было комочков.
Add tomato paste and finish cooking. Pour tomato paste and boiling water into the pan with meat and vegetables, stir. Cover the goulash with a lid and let simmer until the meat is done, about 30 minutes.
Добавьте томатную пасту и завершите приготовление. Влейте в сковороду с мясом и овощами томатную пасту и кипяток, перемешайте. Накройте гуляш крышкой и оставьте томиться до готовности мяса, приблизительно 30 минут.
Serve veal goulash with a side dish of boiled rice.
Подавайте гуляш из телятины с гарниром из отварного риса.