Wash the meat under running water and dry with a paper towel. Peel the onion and cut into rings or half rings. Peel the garlic and chop coarsely. Prepare foil and baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Вымойте мясо под проточной водой, обсушите бумажным полотенцем. Лук очистите и нарежьте кольцами, либо полукольцами. Чеснок почистите и нарежьте крупно. Приготовьте фольгу и форму для запекания. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the meat. Heat a frying pan with vegetable oil and fry a piece of veal until golden brown, literally 1 minute on each side.
Подготовьте мясо. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте до румяной корочки кусок телятины буквально по 1 минуты с каждой стороны.
Bake the veal in foil. Line a baking dish with foil and place a layer of onion and garlic on it. Place the fried meat on top, rub it with salt, pepper and aromatic herbs. Place butter on top of the meat. Wrap the veal in foil, place the dish with meat in the oven, preheated to 180 degrees, for 90 minutes.
Запеките телятину в фольге. Форму для запекания застелите фольгой, выложите на нее слой из лука и чеснока. Сверху положите обжаренное мясо, натрите его солью, перцем и ароматными травами. Поверх мяса положите сливочное масло. Заверните телятину в фольгу, поставьте форму с мясом в духовку, разогретую до 180 градусов, на 90 минут.
Serve baked veal in a spice marinade as a separate dish or as an addition to any side dish.
Запеченную телятину в маринаде из специй подавайте как самостоятельное блюдо или дополнение к любому гарниру.