Rinse the meat under running water, dry with a paper towel and cut into portions. Peel the onion and cut into half rings. Wash the tomatoes and cut into slices. Wash the green onions and shake off excess moisture. Prepare cling film and skewers.
Мясо промойте под проточной водой, обсушите бумажным полотенцем и нарежьте на порционные куски. Лук очистите и нарежьте полукольцами. Помидоры вымойте и порежьте на дольки. Зеленый лук вымойте и стряхните лишнюю влагу. Приготовьте пищевую пленку и шампуры.
Marinate the meat. Place the pieces of meat, chopped onions and salt into a deep bowl or pan. Mix thoroughly, lightly crushing the onion, and leave for 10 minutes. Add paprika, cilantro, black and red peppers, bay leaf, stir and cover with sparkling water. Cover the container with cling film and place in the refrigerator for 8 hours.
Замаринуйте мясо. В глубокую миску или кастрюлю переложите куски мяса, нарезанный репчатый лук и соль. Тщательно перемешайте, слегка приминая лук, и оставьте на 10 минут. Добавьте паприку, кинзу, черный и красный перцы, лавровый лист, перемешайте и залейте газированной водой. Накройте емкость пищевой пленкой и уберите на 8 часов в холодильник.
Prepare the shish kebab. Place the meat skewered on the prepared grill and fry for 20 minutes, turning over from time to time.
Приготовьте шашлык. Нанизанное на шампура мясо выложите на подготовленный мангал и обжаривайте 20 минут, время от времени переворачивая.
Serve veal skewers with fresh tomatoes and green onions.
Подавайте шашлык из телятины со свежими помидорами и зеленым луком.