Rinse and dry the veal with a paper towel, cut it into small pieces. Peel the potatoes and chop them into cubes approximately the same size as the meat. Remove the husks from the garlic and chop finely. Peel and chop the onion. Prepare the pots. Turn the oven on 180 degrees.
Промойте и просушите бумажным полотенцем телятину, нарежьте ее на небольшие куски. Картофель очистите и нарубите его примерно на такого же размера кубики, как и мясо. Чеснок избавьте от шелухи и мелко порубите. Лук почистите и измельчите. Подготовьте горшочки. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the potatoes. Combine potatoes, salt and garlic in a bowl. Stir.
Подготовьте картофель. Соедините в миске картофель, соль и чеснок. Перемешайте.
Fry the meat. Heat a frying pan with sunflower oil, add pieces of veal. Fry on all sides until a crust forms. Place the almost finished meat in a bowl, add salt, pepper and seasoning. Stir gently.
Обжарьте мясо. Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом, выложите кусочки телятины. Обжаривайте со всех сторон до образования корочки. Почти готовое мясо переложите в миску, добавьте соль, перец и приправу. Аккуратно перемешайте.
Cook veal in pots. Fill approximately 2/3 of the pot with potatoes. Next, place the meat almost to the edge. Fill with water. Place a piece of butter and onion on top. Cover the pots with lids. Place them in the oven preheated to 180 degrees for about 60 minutes. Then turn off the heat and keep the pots in the oven for another 30 minutes.
Приготовьте телятину в горшочках. Примерно 2/3 горшочка заполните картофелем. Далее почти до края положите мясо. Залейте водой. Сверху положите кусочек сливочного масла и лук. Закройте горшочки крышками. Отправьте их в духовку, разогретую до 180 градусов, примерно на 60 минут. Затем выключите огонь и подержите горшочки в духовке еще 30 минут.
Serve meat and potatoes to the table in ceramic pots.
Подавайте мясо с картофелем к столу в керамических горшочках.