Wash the meat, dry with paper towels and cut into strips. Wash the cucumbers and cut them into strips. Rinse the bell pepper under running water, remove seeds and internal membranes and chop into strips. Chop the onion and parsley. Pass the garlic through a press.
Мясо вымойте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте соломкой. Вымойте огурцы и нарежьте их соломкой. Болгарский перец промойте под проточной водой, избавьте его от семян и внутренних перегородок и нарубите соломкой. Лук и петрушку измельчите. Чеснок пропустите через пресс.
Prepare the meat. Heat olive oil in a frying pan, add meat strips. Fry until golden brown, stirring constantly. Then simmer the meat for another 4 minutes and turn off the stove.
Подготовьте мясо. Разогрейте в сковороде оливковое масло, положите мясную соломку. Обжаривайте до золотистой корочки, постоянно помешивая. Затем потомите мясо еще 4 минуты и выключите плиту.
Prepare the cucumbers. Transfer the cucumber strips to a bowl and sprinkle with salt. Mash with your hands so that the vegetable releases all the water and leave for a few minutes.
Подготовьте огурцы. Переложите соломку из огурца в миску и посыпьте солью. Разомните руками, чтобы овощ отдал всю воду и оставьте на несколько минут.
Assemble the salad. Take a deep bowl, place bell peppers, onions, herbs, and garlic into it. Add cucumbers to vegetables. Then add the fried veal and stir. Add ground red pepper, coriander, sugar, pour in soy sauce and stir.
Соберите салат. Возьмите глубокую миску, переложите в нее болгарский перец, лук, зелень, чеснок. Огурцы добавьте к овощам. Затем выложите обжаренную телятину и перемешайте. Добавьте красный молотый перец, кориандр, сахар, влейте соевый соус и перемешайте.
Before serving, transfer the salad to a salad bowl. Serve it either warm or cold.
Перед подачей салат переложите в салатник. Подавайте его как теплым, так и холодным.