Wash the onion, peel and finely chop. Pour milk over the buns and leave for 5-10 minutes to soften. Wash the parsley, shake off the liquid and chop.
Лук вымойте, почистите и мелко нарубите. Залейте булочки молоком и оставьте на 5-10 минут для размягчения. Петрушку вымойте, стряхните жидкость и измельчите.
Prepare the minced meat. Heat a frying pan with a little butter. Fry the onion in it over medium heat until transparent. Then place the onion in a bowl and add the minced veal to it. Grind the soaked loaf in a blender and add to the minced meat. Mix well.
Подготовьте фарш. Разогрейте сковороду с небольшим количеством сливочного масла. Обжарьте в нем лук на среднем огне до прозрачности. Затем переложите лук в миску, добавьте к нему телячий фарш. В блендере измельчите замоченный батон, добавьте к фаршу. Хорошо перемешайте.
Form and fry the cutlets. Break the eggs into the minced meat, sprinkle with parsley, spices (salt, pepper, mustard and marjoram), mix again. Heat vegetable oil in a frying pan. Form cutlets and place them in a frying pan. Fry on each side for 10 minutes until a crust forms.
Сформируйте и обжарьте котлетки. Разбейте в фарш яйца, посыпьте петрушкой, специями (солью, перцем, горчицей и майораном), еще раз перемешайте. Разогрейте на сковороде растительное масло. Сформируйте котлеты и выложите их на сковороду. Обжаривайте с каждой стороны по 10 минут до образования корочки.
Serve veal cutlets with a side dish of boiled pasta.
Котлеты из телятины подавайте с гарниром из отварных макарон.