Wash the tenderloin and cut out all the tendons, pat dry with a paper towel. Peel the onion and chop it into cubes. Peel and chop the garlic. Wash the mushrooms and cut into slices. Prepare a double boiler, a vacuum bag and food foil.
Вымойте вырезку и вырежьте все сухожилия, обсушите бумажным полотенцем. Очистите лук и нарубите его кубиками. Чеснок очистите и измельчите. Грибы промойте и нарежьте слайсами. Приготовьте пароварку, вакуумный пакет и пищевую фольгу.
Cook the meat. Place the tenderloin in a vacuum bag, then into a steamer. Cook at 60 degrees for 90 minutes. Next, heat a frying pan with vegetable oil, add a sprig of rosemary, transfer the almost finished veal into the frying pan and fry the piece on all sides until golden brown.
Приготовьте мясо. Положите вырезку в вакуумный пакет, затем – в пароварку. Готовьте при 60 градусах в течение 90 минут. Далее разогрейте сковороду с растительным маслом, добавьте веточку розмарина, переложите почти готовую телятину в сковороду и обжарьте кусок со всех сторон до образования золотистой корочки.
Make the sauce. Place the onion in the frying pan and fry it until golden brown, add mushrooms, garlic, pour in wine and broth. Reduce the flame to medium and leave the sauce to simmer for 15 minutes. Then add cream, thyme, salt, pepper and butter to it. Stir and cook for 4-5 minutes.
Сделайте соус. В сковороду положите лук и обжарьте его до золотистого цвета, добавьте грибы, чеснок, влейте вино и бульон. Убавьте пламя до среднего и оставьте соус томиться на 15 минут. Затем добавьте к нему сливки, тимьян, соль, перец и сливочное масло. Перемешайте и готовьте 4-5 минут.
Before serving, cut the hot veal tenderloin into portions. Pour over the sauce.
Перед подачей горячую телячью вырезку нарежьте на порционные куски. Полейте соусом.