Conveniently arrange the ingredients. Remove the skin from the sausage. Wash the potatoes, carrots and onions. Peel them. Cut the carrots into slices, cut the potatoes into slices, chop the onion. Cut the sausage into slices. Grate the cheese on a coarse grater. Chop the dill.
Удобно разложите ингредиенты. С колбасы снимите шкурку. Помойте картофель, морковь и лук. Очистите их от кожуры. Морковку нарежьте кружочками, картофель порежьте на ломтики, лук измельчите. Нарежьте колбасу на ломтики. Сыр натрите на крупной терке. Укроп измельчите.
Prepare the soup. Pour 1.5 liters of water into a saucepan, place all the vegetables in it and cook over medium heat until the vegetables are soft. Add sausage to the pan, add salt, melted cheese and herbs. Stir until the cheese is melted. Boil the soup for 2 minutes and remove it from the heat.
Приготовьте суп. В кастрюлю налейте 1,5 л воды, выложите в нее все овощи и варите на среднем огне до мягкости овощей. Добавьте в кастрюлю колбасу, посолите, всыпьте плавленый сыр и зелень. Перемешайте до растворения сыра. Проварите суп 2 минуты и снимите его с огня.
Pour the soup into bowls and serve with croutons or crispy toast.
Налейте суп в тарелки и подайте с сухариками или хрустящими тостами.