Conveniently arrange all the ingredients. Remove the skin from the sausage. Wash and dry the green onions.
Удобно разложите все ингредиенты. С колбасы снимите шкурку. Зеленый лук помойте и просушите.
Prepare the pie dough. Pour room temperature kefir into a bowl, add baking powder. Leave on the counter for 5 minutes. Beat eggs into a bowl with kefir and add salt. Add flour and stir so that there are no lumps.
Приготовьте тесто для пирога. Кефир комнатной температуры налейте в миску, всыпьте разрыхлитель. Оставьте на столе на 5 минут. В миску с кефиром вбейте яйца, посолите. Всыпьте муку и размешайте, чтобы не было комочков.
Prepare the filling. Cut the sausage into cubes, grate the cheese on a coarse grater, cut the green onions into rings. Add the filling to the bowl with the dough and mix. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking dish with vegetable oil and pour the dough into it. Bake the pie for 35-40 minutes.
Подготовьте начинку. Порежьте колбасу на кубики, сыр натрите на крупной терке, зеленый лук порежьте на колечки. Начинку добавьте в миску с тестом и перемешайте. Разогрейте духовку до 180 градусов. Форму для запекания смажьте растительным маслом и вылейте в нее тесто. Выпекайте пирог 35-40 минут.
Fresh hot pie can be served with a glass of milk or a cup of aromatic tea.
Свежий горячий пирог можно подать со стаканом молока или чашкой ароматного чая.