Conveniently arrange all the ingredients. Boil potatoes and eggs. Peel the potatoes and shell the eggs. Prepare a masher.
Удобно разложите все ингредиенты. Отварите картофель, яйца. Очистите картофель от кожуры, яйца от скорлупы. Приготовьте толкушку.
Chop the ingredients. Fresh cucumbers, boiled sausage, boiled potatoes, cut eggs into cubes, chop onions and parsley. Place the chopped onion in the pan and mash with a masher until the juice comes out. Place all chopped ingredients in a saucepan with the onions. Stir, add salt to taste. Divide the base from the pan into plates and fill with kvass. Add a spoonful of sour cream to the okroshka.
Нарежьте ингредиенты. Свежие огурцы, варенную колбасу, отваренный картофель, яйца порежьте кубиками, лук и петрушку измельчите. В кастрюлю положите нарезанный лук и разомните толкушкой, чтобы выступил сок. Сложите все нарезанные ингредиенты в кастрюлю к луку. Перемешайте, добавьте соль по вкусу. Основу из кастрюли разложите по тарелкам, залейте квасом. Добавьте в окрошку ложку сметаны.
Horseradish or mustard will help give okroshka a spicy taste.
Придать пикантный вкус окрошке помогут хрен или горчица.