Conveniently arrange all the ingredients. Measure out all bulk products. Wash the tomatoes and mushrooms. Peel the garlic. Remove the skin from the sausage. You will need parchment.
Удобно разложите все ингредиенты. Отмерьте все сыпучие продукты. Помойте помидоры и шампиньоны. Очистите чеснок от шелухи. Удалите шкурку с колбасы. Потребуется пергамент.
Prepare the pizza dough. Heat water in a bowl, add yeast, stir. Add sugar, stir and let stand for 10 minutes. Sift flour and salt into a separate bowl. Pour yeast and olive oil into the flour and knead well. Leave the dough to rise for 15-20 minutes.
Приготовьте тесто для пиццы. В миске подогрейте воду, всыпьте дрожжи, размешайте. Добавьте сахар, перемешайте и дайте постоять 10 минут. В отдельную миску просейте муку и соль. Влейте в муку дрожжи и оливковое масло, хорошо вымесите. Оставьте тесто подойти минут 15-20.
Prepare the filling. Cut the champignons into slices. Quarter the tomatoes and cut into thin slices. Cut the sausage into circles. Grate the cheese on a fine grater. Chop the garlic with a knife or pass through a press. Make a sauce from tomato paste, marjoram and garlic.
Подготовьте начинку. Шампиньоны нарежьте на слайсы. Помидоры разрежьте на четвертинки и порежьте на тонкие ломтики. Колбасу нарежьте на кружочки. Сыр натрите на мелкой терке. Чеснок измельчите ножом или пропустите через пресс. Сделайте соус из томатной пасты, майорана и чеснока.
Form the pizza. Cut the dough into 3 pieces. Take 1 piece and roll it into a thin layer with a rolling pin, which will serve as the basis for the pizza. Cover a baking sheet with parchment and grease it with vegetable oil. Lay out the pizza preparation. Lubricate it with tomato sauce. Spread 1/4 of the filling evenly over the dough and sprinkle cheese on top. Decorate the remaining two pizzas in the same way. Preheat the oven to 180 degrees. Place the baking sheet with pizza in the oven for 20-25 minutes. Serve the finished pizza hot, cut into portions.
Сформируйте пиццу. Разрежьте тесто на 3 кусочка. Возьмите 1 кусочек и раскатайте скалкой в тонкий пласт, который послужит основой для пиццы. Застелите противень пергаментом, смажьте его растительным маслом. Выложите заготовку для пиццы. Смажьте ее томатным соусом. 1/4 часть начинки равномерно распределите по тесту, сверху посыпьте сыром. Таким же образом оформите остальные две пиццы. Разогрейте духовку до 180 градусов. Поставьте противень с пиццей на 20-25 минут в духовку. Готовую пиццу подавайте горячей, разрезав на порционные кусочки.
Serve the pizza with a sweet fizzy drink.
Подайте пиццу со сладким газированным напитком.