Conveniently arrange all the ingredients. Unpack the pasta, remove the skin from the sausage, cut into cubes. Grate the hard cheese on a coarse grater.
Удобно разложите все ингредиенты. Распакуйте макароны, снимите шкурку с колбасы, нарежьте кубиками. Натрите твердый сыр на крупной терке.
Boil the pasta. Place a pan of water on the fire, add salt. Place pasta in boiling water and cook for 7-10 minutes until done. Place the finished pasta in a colander.
Отварите макароны. Поставьте кастрюлю с водой на огонь, добавьте соль. В кипящую воду выложите макароны и варите 7-10 минут до готовности. Готовые макароны откиньте на дуршлаг.
Prepare pasta with sausage. Fry the sausage in a frying pan with vegetable oil for 3-4 minutes until lightly browned. Add pasta, tomato paste, salt and pepper to the sausage. Stir. Sprinkle cheese over pasta and sausage and cover with lid. Simmer over low heat for 3 minutes to allow the cheese to melt.
Приготовьте макароны с колбасой. Обжарьте колбасу в сковороде с растительным маслом 3-4 минуты до легкого румянца. Добавьте к колбасе макароны, томатную пасту, соль и перец. Перемешайте. Посыпьте макароны с колбасой сыром и накройте крышкой. Томите на медленном огне 3 минуты, чтобы сыр успел расплавиться.
Place hot pasta on a dish, sprinkle with finely chopped parsley and dill.
Горячие макароны выложите на блюдо, посыпьте мелко нарезанной зеленью петрушки и укропа.