Boil carrots, eggs and potatoes. Cut sausage, pickles, boiled vegetables and eggs into cubes. Boil potatoes in their jackets to make them easier to cut into cubes.
Отварите морковь, яйца и картофель. Нарежьте кубиками колбасу, соленые огурцы, отварные овощи и яйца. Варите картофель в мундире, чтобы его было легче резать кубиками.
Combine products. Mix chopped sausage, eggs, carrots, cucumbers, potatoes, green peas in a deep bowl. Add salt to taste. Add mayonnaise, stir.
Соедините продукты. Смешайте в глубокой миске нарезанные колбасу, яйца, морковь, огурцы, картофель, зеленый горошек. Посолите по вкусу. Добавьте майонез, перемешайте.
Before serving, cool the Olivier salad with sausage and cucumber and place in tartlets.
Перед подачей салат оливье с колбасой и огурцом охладите, разложите в тарталетки.