Peel the potatoes, wash and cut into small cubes. Cut the sausage into cubes. Peel the carrots, wash and grate on a fine grater. Peel the onion, rinse, chop as finely as possible. Peel the garlic and pass through a press. Wash and dry the greens. Finely chop.
Очистите картофель от кожуры, вымойте и нарежьте небольшими кубиками. Колбасу нарежьте кубиками. Очистите морковь, вымойте и натрите на мелкой терке. Очистите лук, промойте, нарежьте как можно мельче. Очистите чеснок и пропустите через пресс. Вымойте и высушите зелень. Мелко нарежьте.
Prepare the potatoes. Take a deep saucepan, pour water, put on fire and bring to a boil. Add salt and potatoes, reduce heat. Cook for 15 minutes until tender and remove from heat. Without draining the water, mash the potatoes in a saucepan.
Приготовьте картофель. Возьмите глубокую кастрюлю, налейте воду, поставьте на огонь и доведите до кипения. Добавьте соль и картошку, уменьшите огонь. Варите 15 минут до готовности и снимите с огня. Не сливая воду, разомните картофель в кастрюле.
Fry vegetables and sausage. Pour vegetable oil into a deep frying pan and place over medium heat. After 1 minute, add carrots and onions, fry, stirring, for 5 minutes. Add sausage and stir. Fry for 3 minutes until the sausage is crusty.
Обжарьте овощи и колбасу. Налейте в глубокую сковороду растительное масло, поставьте на средний огонь. Через 1 минуту выложите морковь и лук, обжаривайте, перемешивая, 5 минут. Добавьте колбасу и перемешайте. Обжаривайте 3 минуты до тех пор, пока колбаса не покроется корочкой.
Combine products. Place the frying sausage with the potatoes in the pan, add bay leaf and vermicelli. Turn on the heat, bring to a boil, reduce heat and simmer for 7 minutes.
Соедините продукты. В кастрюлю с картофелем поместите зажарку с колбасой, добавьте лавровый лист и вермишель. Включите огонь, доведите до кипения, уменьшите огонь и варите 7 минут.
Finish cooking. Add garlic to the pan, stir and cook for 2 minutes.
Завершите приготовление. Добавьте в кастрюлю чеснок, перемешайте и варите 2 минуты.
Pour the soup into serving bowls and sprinkle with chopped dill.
Разлейте суп по порционным тарелкам и посыпьте измельченным укропом.