Wash the pepper, remove seeds and membranes. Cut the sausage and olives into thin slices, and the bell pepper into strips. Grate the cheese on a coarse grater. Prepare parchment paper. Turn the oven on to 200°C.
Вымойте перец, очистите от семян и перегородок. Нарежьте колбасу и оливки тонкими кружочками, болгарский перец — соломкой. Сыр натрите на крупной терке. Подготовьте пергаментную бумагу. Включите духовку на 200 °C.
Roll out the dough into a round layer, form sides along the edges. Brush the pizza base with a thin layer of olive oil. Apply tomato paste or ketchup on top. Sprinkle with a little grated cheese.
Раскатайте тесто в круглый пласт, сформируйте по краям бортики. Смажьте основу пиццы тонким слоем оливкового масла. Сверху нанесите томатную пасту или кетчуп. Посыпьте немного тертым сыром.
Add the toppings and bake the pizza. Place slices of sausage on the dough laid out on a baking sheet, then bell peppers and olives. Sprinkle remaining grated cheese on top. Bake in an oven preheated to 250°C for about 10-15 minutes.
Выложите начинку и запеките пиццу. На тесто, выложенное на противень, положите кружочки колбасы, затем болгарский перец, оливки. Посыпьте сверху оставшимся тертым сыром. Выпекайте в духовке, разогретой до 250 °C примерно 10-15 минут.
Serve the sausage pizza, cut into even pieces, with garlic sauce. Ideal drinks for pizza with sausage are milk, kefir, tea, berry juice, and coffee.
Подавайте пиццу с колбасой, разрезав на ровные кусочки, с чесночным соусом. Идеальными напитками к пицце с колбасой считаются молоко, кефир, чай, ягодный морс, кофе.