Prepare ingredients for a step-by-step recipe for solyanka with sausage. Cut the sausage and lard into small cubes or thin bars. Peel potatoes, onions, garlic, carrots. Cut the potatoes into cubes, chop the carrots and cucumbers, chop the onion into rings. Pass the garlic through a press. Slice olives, lemon and herbs to serve. For solyanka you can use different types of smoked sausages, as well as sausages.
Подготовьте продукты для пошагового рецепта солянки с колбасой. Нарежьте колбасу и сало небольшими кубиками или тонкими брусками. Почистите картофель, лук, чеснок, морковь. Картофель порежьте кубиками, морковь и огурцы измельчите, лук нашинкуйте кольцами. Чеснок пропустите через пресс. Нарежьте оливки, лимон и зелень для подачи. Для солянки можно использовать разные виды копченых колбас, а также сосиски.
Prepare the soup dressing. In a preheated frying pan, fry the lard for 10 minutes. The fat should be rendered. Sauté onions and carrots with lard until golden brown for 5 minutes. Add tomato paste, garlic and pickles. Add salt and mix. Fry for another 2-3 minutes.
Приготовьте заправку для супа. В разогретой сковороде обжарьте сало 10 минут. Жир должен вытопиться. Пассеруйте с салом репчатый лук и морковь до золотистого цвета 5 минут. Добавьте томатную пасту, чеснок и соленые огурцы. Посолите, перемешайте. Жарьте еще 2-3 минуты.
Combine ingredients and complete cooking. Boil water in a saucepan and add salt. Place potatoes in boiling water. Add the sausage to the pan when the potatoes begin to simmer. Add dressing and pepper. Cook for 10 minutes over medium heat. Let the finished hodgepodge brew under the lid for 10-15 minutes.
Соедините продукты и завершите приготовление. Вскипятите в кастрюле воду, посолите. Выложите картофель в кипящую воду. Добавьте колбасу в кастрюлю, когда картофель начнет закипать. Добавьте заправку, поперчите. Варите 10 минут на среднем огне. Готовой солянке дайте настояться под крышкой в течение 10-15 минут.
Serve the solyanka with a slice of lemon, an olive, and sprinkle some herbs on top.
Подавайте солянку с долькой лимона, оливкой, посыпьте сверху зеленью.