Rinse the mushrooms thoroughly under running water and cut them into thin slices. Wash and peel the onion, cut into half rings. Wash the spinach, dry with a paper towel and chop coarsely.
Тщательно промойте под проточной водой грибы и нарежьте их тонкими пластинами. Лук помойте и почистите, нарежьте полукольцами. Шпинат промойте, просушите бумажным полотенцем и крупно нарубите.
Prepare the spinach and mushroom sauce. Melt the butter in a frying pan and fry the onion over medium heat until softened. Next, add the mushrooms and mix well. Leave to simmer for 2 minutes.
Приготовьте шпинатно-грибной соус. В сковороде растопите сливочное масло и обжарьте на нем лук на среднем огне до его размягчения. Далее всыпьте грибы и хорошо перемешайте. Оставьте томиться на 2 минуты.
Boil the pasta. Boil water in a saucepan. Add the pasta and cook according to the instructions on the pasta package.
Отварите пасту. Вскипятите воду в кастрюле. Засыпьте пасту и варите в соответствии с инструкцией на упаковке макаронных изделий.
Make spinach pasta. Add the pasta to the sauce in the pan and mix well.
Сделайте пасту со шпинатом. Переложите в сковороду к соусу пасту, хорошо перемешайте.
Serve hot pasta with spinach in cream sauce.
Подавайте пасту со шпинатом в сливочном соусе в горячем виде.