Separate the yolks from the whites - only the yolks are needed for cooking. Wash and chop the dill. Rinse the spinach under running water and dry with a paper towel. Grate the hard cheese on a fine grater.
Отделите желтки от белков – для приготовления потребуются только желтки. Помойте и измельчите укроп. Шпинат промойте под проточной водой и высушите бумажным полотенцем. Твердый сыр натрите на мелкой терке.
Prepare the filling. In a deep container, combine ricotta, yolks, and curd cheese. Mix everything until smooth. Add dill and spinach, salt and pepper. Stir again.
Приготовьте начинку. В глубокой емкости соедините рикотту, желтки, творожный сыр. Смешайте все до однородной массы. Засыпьте укроп и шпинат, соль, перец. Снова перемешайте.
Make cannelloni with spinach. Stuff the cannelloni with the prepared filling. Grease a baking dish with oil and place the straws in it. Pour tomato sauce on top and sprinkle with grated cheese. Place the cannelloni pan in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes.
Сделайте каннеллони со шпинатом. Нафаршируйте готовой начинкой каннеллони. Смажьте маслом форму для выпекания и выложите в нее трубочки. Сверху полейте томатным соусом и посыпьте тертым сыром. Отправьте форму с каннеллони в разогретую до 180 градусов духовку на 40 минут.
Serve cannelloni with spinach and ricotta in portions on flat plates.
Подавайте каннеллони со шпинатом и рикоттой порционно на плоских тарелках.