Rinse the wings under running water. Peel the potatoes and cut them into cubes. Peel the onions and carrots. Chop the onion and grate the carrots. Rinse the spinach under running water and dry with paper towels. Grind.
Промойте крылышки под проточной водой. Очистите картофель и нарежьте его кубиками. Лук и морковь почистите. Лук измельчите, а морковь натрите на терке. Шпинат промойте под проточной водой и высушите бумажными полотенцами. Измельчите.
Cook the broth. Place the wings in a saucepan, add water and put on fire. As soon as the liquid boils, skim off the foam and reduce the heat to medium. Cook the wings for about 25 minutes, then add the potatoes and salt.
Сварите бульон. Положите в кастрюлю крылышки, залейте водой и поставьте на огонь. Как только жидкость закипит, снимите пенку и убавьте огонь до среднего. Варите крылышки около 25 минут, после чего добавьте картофель и соль.
Prepare the roast. Heat the oil in a frying pan, add the onion. Fry for 2 minutes. Then add carrots. Simmer for another 2-4 minutes.
Приготовьте зажарку. Разогрейте в сковороде масло, засыпьте лук. Обжаривайте 2 минуты. Затем добавьте морковь. Томите еще 2-4 минуты.
Make soup. Add frying to the broth with potatoes and wings. Once the potatoes are ready, add the spinach. While the soup is boiling, break an egg into a bowl, salt it and pour in 2 tbsp. broth, then stir. Add the egg mixture to the broth.
Сделайте суп. В бульон с картофелем и крылышками добавьте зажарку. Как только картошка будет готова, засыпьте шпинат. Пока суп закипает, в миску разбейте яйцо, посолите его и влейте 2 ст.л. бульона, затем перемешайте. Добавьте яичную смесь в бульон.
Serve hot with sour cream.
Подавайте в горячем виде со сметаной.