Rinse each spinach leaf under cold running water. Dry with a paper towel. Remove the stems. Take out the ladle.
Промойте каждый листик шпината под холодной проточной водой. Просушите бумажным полотенцем. Удалите стебельки. Достаньте половник.
Place spinach and eggs in a blender bowl and blend thoroughly.
В чашу блендера поместите шпинат и яйца, тщательно измельчите.
Then add flour, sugar, and milk. Beat the dough to the consistency of liquid sour cream. Pour in the vegetable oil, stir and leave for 15 minutes.
Затем всыпьте муку, сахар, влейте молоко. Взбейте тесто до консистенции жидкой сметаны. Влейте растительное масло, перемешайте и оставьте на 15 минут.
Heat a frying pan with a little oil. Scoop the dough up to the middle of the ladle. Pour into a heated frying pan and spread the dough over the surface. Fry until done on both sides. Repeat the procedure until you run out of dough.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством масла. Наберите тесто до середины половника. Вылейте на разогретую сковороду и распределите тесто по поверхности. Обжаривайте до готовности с обеих сторон. Повторяйте процедуру, пока не закончится тесто.
Serve pancakes hot.
Подавайте блины горячими.