Rinse the spinach under running water. Shake off excess liquid.
Промойте шпинат под проточной водой. Стряхните излишки жидкости.
Fry the spinach. Pour oil into the pan and sprinkle it with pepper. Reheat over medium heat. Add spinach gradually, in small portions. It may take 10-15 seconds between bookmarks. Once all the spinach is in the pan, cook it for 4 minutes, stirring constantly. Place the spinach in a colander, remove excess moisture and sprinkle with lemon juice.
Пожарьте шпинат. Налейте в сковороду масло и посыпьте его перцем. Разогрейте на среднем огне. Закладывайте шпинат постепенно, небольшими порциями. Между закладками может проходить 10-15 секунд. После того, как весь шпинат окажется в сковороде, готовьте его 4 минуты, постоянно помешивая. Переложите шпинат в дуршлаг, удалите лишнюю влагу и сбрызните лимонным соком.
Fried spinach can be either an independent dish or a side dish, for example, with fish.
Жареный шпинат может быть как самостоятельным блюдом, так и гарниром, например, к рыбе.