Wash the spinach under running (cold!) water. Let the liquid drain. Peel the garlic and finely chop it. Grate the cheese on a fine grater. Wash the basil. Wash the tomato and cut into slices.
Помойте шпинат под проточной (холодной!) водой. Дайте жидкости стечь. Чеснок почистите и мелко нашинкуйте. Сыр натрите на мелкой терке. Базилик помойте. Помидор помойте и нарежьте на дольки.
Cook the spaghetti. Boil water in a saucepan, add pasta and salt. Cook according to package instructions. When the spaghetti is ready, drain it in a colander.
Сварите спагетти. Вскипятите в кастрюле воду, засыпьте макароны и посолите. Варите согласно инструкции на упаковке. Когда спагетти будут готовы, отбросьте их на дуршлаг.
Stew the spinach. Melt butter in a frying pan. Add garlic. Fry it until golden brown. Then add basil and spinach. Simmer for about 1 minute, stirring occasionally.
Потушите шпинат. Расплавьте на сковороде масло. Засыпьте чеснок. Обжаривайте его до образования золотистой корочки. Затем положите базилик и шпинат. Томите около 1 минуты, время от времени помешивая.
Make spinach pasta. Place the prepared spaghetti in the pan with the spinach and stir.
Сделайте макароны со шпинатом. Переложите готовые спагетти в сковороду к шпинату и перемешайте.
Place a portion of spinach spaghetti on a plate, sprinkle with cheese and place a few basil leaves and tomato slices next to it.
Выложите порцию спагетти со шпинатом на тарелку, посыпьте сыром и положите несколько листьев базилика, а рядом ломтики помидоров.