Rinse the spinach quickly with cool water and remove any tough stems. Then place them on paper towels and dry. Peel the banana. Prepare the blender.
Шпинат быстро ополосните прохладной водой и удалите жесткие стебли, если они есть. Затем разложите их на бумажные полотенца и просушите. Банан очистите от кожуры. Приготовьте блендер.
Prepare ingredients for blending in a blender. Slice the banana and place it in a blender. Place spinach leaves there. Add half the milk.
Подготовьте ингредиенты для измельчения в блендере. Банан нарежьте и отправьте в блендер. Туда же положите листья шпината. Добавьте половину молока.
Mix the ingredients. At medium speed, beat the products for 1-2 minutes depending on the power of the blender. The consistency should be uniform, but the presence of small pieces of spinach is acceptable. Add the second part of the milk and blend for another 10 seconds.
Смешайте ингредиенты. На средней скорости взбейте продукты в течение 1-2 минут в зависимости от мощности блендера. Консистенция должна быть однородной, но допустимо присутствие мелких кусочков шпината. Добавьте вторую часть молока, и еще 10 секунд смешишайте блендером.
Pour the finished drink immediately into serving glasses. Consume smoothies cold. Garnish the cocktail with a spinach leaf, small berries or pomegranate seeds. Drizzle a little honey over the berries.
Готовый напиток сразу разлейте в порционные стаканы. Употребляйте смузи в холодном виде. Коктейль украсьте листочком шпината, мелкими ягодами или зернами граната. Полейте ягоды небольшим количеством меда.