Rinse the spinach with cool water and remove any tough stems. Chop the onion and chili pepper. Finely chop the garlic. Chop the cilantro and parsley. To remove the bitterness from onions, pour boiling water over them for 2-3 minutes. Then drain the liquid and let the onions cool.
Шпинат ополосните прохладной водой и удалите жесткие стебли. Нарежьте лук и перец чили. Чеснок мелко нашинкуйте. Кинзу и петрушку порубите. Чтобы убрать горечь из репчатого лука, залейте его кипятком на 2-3 минуты. Затем слейте жидкость и дайте луку остыть.
Prepare the spinach. In a saucepan, pour boiling water over the spinach leaves and boil them for 2-3 minutes. Then drain in a colander to drain excess liquid. Then drain the leaves on paper towels and let them cool.
Подготовьте шпинат. В кастрюле залейте кипятком листья шпината и отварите их в течение 2-3 минут. Затем откиньте на дуршлаг, чтобы стекла лишняя жидкость. После этого выложите листья на бумажные полотенца и дайте им остыть.
Chop the spinach. When the spinach has cooled, grind it through a meat grinder or grind it in a blender along with the nuts.
Измельчите шпинат. Когда шпинат остынет, прокрутите его через мясорубку или измельчите в блендере вместе орехами.
Mix the ingredients. Stir chopped spinach along with onions and peppers, add parsley, cilantro and garlic. Pour in wine vinegar and salt. Then mix until smooth.
Смешайте ингредиенты. Перемешайте измельченный шпинат вместе с луком и перцем, добавьте петрушку, кинзу и чеснок. Влейте винный уксус и посолите. Затем смешайте до однородной консистенции.
Before serving, give the mixture a nice shape. Roll into balls and place on a plate, garnishing with pomegranate seeds.
Перед подачей придайте массе красивую форму. Скатайте шарики и выложите их на тарелку, украсив зернами граната.