Finely chop the onion and garlic. Rinse the spinach quickly with cool water and remove any tough stems. Cut large leaves into large strips, leave small ones whole.
Лук и чеснок мелко нарежьте. Шпинат быстро ополосните прохладной водой и удалите жесткие стебли. Крупные листья нарежьте крупной соломкой, мелкие оставьте целыми.
Fry the onion and garlic. Heat a non-stick frying pan over medium heat and melt the butter. Add onion and garlic and cook, stirring often, until softened and without changing color.
Обжарьте лук и чеснок. Разогрейте сковороду с антипригарным покрытием на среднем огне, растопите сливочное масло. Добавьте лук и чеснок и жарьте, часто помешивая, до мягкости, не допуская изменения цвета.
Add spinach to the pan. Add the spinach leaves to the onion and fry, stirring, for 5-6 minutes until the liquid that has formed at the bottom has completely evaporated. Then add half the salt and pepper.
Добавьте в сковороду шпинат. Выложите листья шпината к луку и жарьте, помешивая, 5-6 минут, пока жидкость, образовавшаяся на дне, полностью не выпарится. Затем всыпьте половину соли и перца.
Break the eggs. Make 4 holes in the spinach and crack the eggs into them. Season with salt and pepper. Cover the pan with a lid for 2-3 minutes to allow the whites to set. Remove the pan from the heat and divide the scrambled eggs and spinach onto plates.
Разбейте яйца. Сделайте в шпинате 4 углубления и разбейте в них яйца. Посолите и поперчите. Прикройте сковороду крышкой на 2-3 минуты, чтобы белок схватился. Снимите сковороду с огня и разложите яичницу со шпинатом по тарелкам.
Garnish the finished scrambled eggs with fresh spinach leaves.
Украсьте готовую яичницу свежими листьями шпината.