Peel the potatoes and cut into small cubes, chop the onion, grate the carrots.
Картофель очистите и порежьте мелкими кубиками, лук нашинкуйте, морковь натрите на терке.
Prepare the roast. Heat the vegetable oil in a frying pan, add the onion and fry for about 2 minutes until golden brown. Then add the carrots and sauté for 3-4 minutes.
Приготовьте зажарку. На сковороде разогрейте растительное масло, выложите лук и жарьте примерно 2 минуты до золотистого цвета. Затем добавьте морковь и пассеруйте 3-4 минуты.
Prepare broth for soup. Pour water into a saucepan, bring to a boil, add salt. Place the potatoes in the broth and cook until half cooked. This will take approximately 5-7 minutes. Then add the fried onions and carrots.
Подготовьте бульон для супа. Воду влейте в кастрюлю, доведите до кипения, посолите. Картошку опустите в бульон, варите до полуготовности. Для этого потребуется приблизительно 5-7 минут. Затем добавьте обжаренные лук и морковь.
Thaw the spinach. In a small saucepan or saucepan, melt a tablespoon of butter, add frozen spinach, simmer for 5 minutes until the spinach is completely defrosted.
Разморозьте шпинат. В небольшой кастрюле или сотейнике растопите столовую ложку сливочного масла, выложите замороженный шпинат, потушите минут 5, пока шпинат полностью не разморозится.
Add spinach to soup. Place spinach in a saucepan, add pepper and bay leaf. Beat 2 eggs with a fork, stir the soup in the pan with a fork and make a “funnel”, slowly pour the eggs into it in a thin stream, stirring constantly. Cook for another 2 minutes, then close the lid and let the dish sit for another 2 minutes.
Добавьте шпинат в суп. В кастрюлю выложите шпинат, добавьте перец, лавровый лист. Взбейте вилкой 2 яйца, в кастрюле вилкой размешайте суп и сделайте «воронку», медленно тонкой струйкой влейте туда яйца, постоянно размешивая. Варите еще 2 минуты, затем закройте крышкой и дайте настояться блюду еще 2 минуты.
Pour the soup into bowls and garnish with slices of boiled egg.
Разлейте суп в тарелки и украсьте дольками вареного яйца.